Daftar Atau Log In Menggunakan Facebook Anda



 
HomePortalCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

Most users ever online was 26 on Mon Feb 13, 2012 4:37 pm
Sponsor

Share | 
 

 Maksud tarikh lahir korang...

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Rin0
Visitor
Visitor
avatar

Posts : 10
Reward Post : 16
Rating : 0
Join date : 2012-05-11

PostSubject: Maksud tarikh lahir korang...   Sun Jun 03, 2012 8:23 pm

Ikut arahan yang di berikan dan gabungkan kesemue sekali...





1-Ambil ayat dari bulan korang lahir:



January--------aku sepak

February-------aku lompat atas

March-----------aku karate

April-------------aku cium

May--------- ----aku terajang

June-------------aku peluk

July--------------aku buat sardin dengan

August-----------aku makan dengan

September------aku menari dengan

October----------aku menyanyi dengan

November-------aku jelir lidah kat

December-------aku lari keliling



2-Ambil ayat dari hari lahir korang

1------- burung hantu

2------- makluk asing

3--------public phone

4------- basikal aku

5------- lelaki salji

6------- gangster kampung

7--------mobile telefon aku

8--------hantu jepon

9--------kawan baik nenek aku

10-------kawan lembu aku

11-------cikgu lama aku

12-------kerbau ayah kawan aku

13-------ahli bomba

14-------lembu mak aku

15-------kambing ayah aku

16-------kapak mak aku

17-------lesung batu

18-------pedang aku

19------ lelaki lembut

20-------tikus adik aku

21------ ninja

22-------Chuck Norris

23-------mee kari adik aku

24-------kambing aku

25-------pemain bola sepak

26-------buaya

27-------ayam serama

28-------ipod aku

29-------kucing engkau

30-------kutu rayau

31-------hantu jepun



3-Ambil ayat dari hujung tahun korang di lahirkan

1--------- di dalam kereta aku

2 ---------di atas katil engkau

3 ---------di dalam jamban

4 ---------di bawah katil

5 ---------di atas motosikal

6 ---------di bawah jambatan

7 ---------di atas bumbung rumah

8----------masa makan atas meja

9 -------- semasa jalan2 cari kucing adik aku

0 -------- di dalam bilik tokwan



4-Ambil ayat dari color yang korang suka:



putih---------sebab aku suka macam tu

hitam--------sebab aku memang degil

Pink----------sebab aku memang terer

merah-------sebab ade suara yang bagitau aku

biru----------sebab aku seksi dan aku boleh buat

hijau---------sebab aku betul2 serius nak lakukan

Purple-------sebab ada orang suruh

kelabu-------sebab aku tak boleh control diri aku

kuning-------sebab ade orang ofer aku 10 rm

Orange------sebab aku pikir aku bijak

cokelat------sebab aku memang boleh buat

lain2---------sebab diri aku seorang ninja!
Back to top Go down
View user profile
Rin0
Visitor
Visitor
avatar

Posts : 10
Reward Post : 16
Rating : 0
Join date : 2012-05-11

PostSubject: Re: Maksud tarikh lahir korang...   Sun Jun 03, 2012 8:25 pm

23.07.1993

-Aku buat sardin dengan mee kari adik aku di dalam jamban sebab aku seksi dan aku boleh buat-

Razz
Back to top Go down
View user profile
 
Maksud tarikh lahir korang...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Off Topic :: Fun Zone-
Jump to: